1 Mayıs 2015 Cuma

Praqa Kababı

Ərzaqlar


  • Can əti – 250 q

  • Quyruq – 150 q

  • Qoz – 100 q

  • Duru yağ

  • Duz, istiot


Hazırlanması


  1. Can əti strecin arasında döyülür, duzlanır və istiotlanır.

  2. İçliyi hazırlamaq üçün: quyruq və qoz ətçəkən maşınından keçirilir, üzərinə duz, istiot əlavə edilib qarışdırılır.

  3. Döyülmüş ətin üzərinə içlik qoyulub bükülür.

  4. Soba listinə folqa salınır, yağlanır və içlikli ət öncədən 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirilir.



 


Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!



Praqa Kababı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder