Ərzaqlar
- Can əti – 250 q
- Quyruq – 150 q
- Qoz – 100 q
- Duru yağ
- Duz, istiot
Hazırlanması
- Can əti strecin arasında döyülür, duzlanır və istiotlanır.
- İçliyi hazırlamaq üçün: quyruq və qoz ətçəkən maşınından keçirilir, üzərinə duz, istiot əlavə edilib qarışdırılır.
- Döyülmüş ətin üzərinə içlik qoyulub bükülür.
- Soba listinə folqa salınır, yağlanır və içlikli ət öncədən 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirilir.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!
Praqa Kababı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder