http://metbexdenxeberler.com/wp-content/uploads/2015/02/İsveçrə-Keksi.jpg
Ərzaqlar
- Alma sirkəsi – 2 x/q.
- Kakao – 6 x/q.
- Duru yağ – 0.75 (3/4) stəkan
- Su – 2 stəkan
- Şəkər tozu – 2 stəkan
- Un – 3 stəkan
- Vanil – 1 x/q
- Şokoladlı pudinq – 1 paket
Hazırlanması
- Keksi hazırlamaq üçün əvvəlcə quru ərzaqları bir qabda, duru ərzaqları da ayrı bir qabda qarışdırın.
- Sonra duru ərzaqları yavaş-yavaş quru ərzaqlar olan qaba əlavə edin.
- Qarışığı yaxşı yağlanmış dərin və ya geniş bir keks qəlibinə tökün.
- 175 dərəcədə 35-40 dəqiqə bişirin.
- Keksin xəmiri hazır olana qədər pudinqi bişirin.
- Pudinq bir az soyuyandan sonra keksin üzərinə tökmək lazımdır. Nuş olsun!
Haqqında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, İsveçrə keksiniz yumşaq olacaq.
İsveçrə Keksi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder