10 Mayıs 2015 Pazar

İsveçrə Keksi

http://metbexdenxeberler.com/wp-content/uploads/2015/02/İsveçrə-Keksi.jpg

Ərzaqlar


  • Alma sirkəsi – 2 x/q.

  • Kakao – 6 x/q.

  • Duru yağ – 0.75 (3/4) stəkan

  • Su – 2 stəkan

  • Şəkər tozu – 2 stəkan

  • Un – 3 stəkan

  • Vanil – 1 x/q

  • Şokoladlı pudinq – 1 paket


Hazırlanması


  1. Keksi hazırlamaq üçün əvvəlcə quru ərzaqları bir qabda, duru ərzaqları da ayrı bir qabda qarışdırın.

  2. Sonra duru ərzaqları yavaş-yavaş quru ərzaqlar olan qaba əlavə edin.

  3. Qarışığı yaxşı yağlanmış dərin və ya geniş bir keks qəlibinə tökün.

  4. 175 dərəcədə 35-40 dəqiqə bişirin.

  5. Keksin xəmiri hazır olana qədər pudinqi bişirin.

  6. Pudinq bir az soyuyandan sonra keksin üzərinə tökmək lazımdır. Nuş olsun!



Haqqında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, İsveçrə keksiniz yumşaq olacaq.



İsveçrə Keksi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder