
Ərzaqlar
- 500 q toyuq filesi ve yaxud hinduşka filesi
- 150 q pendir
- 200 q bolqar biberi
- 100 q bulka ve yaxud 150 q soğan
- 200 ml südqızartma üçün suxarı
- göyerti zövqe göre
- duz
- istiot
- bitki yağı
Hazırlanması
- Toyuq filesi etçeken maşınından keçirilir.
- Bulka südün içinde isladılır.
- Pendir iri sürtgecden keçirilir.
- Soğan yarımhalqa şekilinde doğranır.
- Biberin içi temizlenir ve kubik şekilinde doğranılır.
- Göyerti xırda doğranılır.
- File, bulka (evvelcedem südün sıxmaq lazımdır), pendir, soğan, biber, göyerti qarışdırılır.
- duz, istiot vurulur. Farşdan kotletler duzeldilir.
- Suxarılara bulanıb 10 deqiqe erzinde her iki terefi üste qızardılır!
Hakkında: Bişirilməsi asan və ləzzətli yeməklərdən sayılır.
Toyuq Kotleti Bolqar Bibəri İlə
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder