2 Mayıs 2015 Cumartesi

Şam Kababı

Ərzaqlar


  • Quzu əti – 500 q

  • Quyruq – 200 q

  • Baş soğan – 2 ədəd

  • Limon suyu – 2 x.q.

  • Alça – 9 ədəd

  • Acı bibər – 4 ədəd

  • Pomidor – 7 ədəd

  • Duru yağ

  • Duz, istiot


Hazırlanması


  1. Quzu əti quyruq və baş soğanla ətçəkən maşınından keçirilir.

  2. Çəkilmiş ətə limon suyu, duz, istiot vurulub qarışdırılır.

  3. Ət farşından lülələr hazırlanır və yağlanmış listə pomidor, bibər, alça ilə yığılıb 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 25 dəq. bişirilir.



Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.Nuş olsun!



Şam Kababı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder