Ərzaqlar
- Quzu əti – 500 q
- Quyruq – 200 q
- Baş soğan – 2 ədəd
- Limon suyu – 2 x.q.
- Alça – 9 ədəd
- Acı bibər – 4 ədəd
- Pomidor – 7 ədəd
- Duru yağ
- Duz, istiot
Hazırlanması
- Quzu əti quyruq və baş soğanla ətçəkən maşınından keçirilir.
- Çəkilmiş ətə limon suyu, duz, istiot vurulub qarışdırılır.
- Ət farşından lülələr hazırlanır və yağlanmış listə pomidor, bibər, alça ilə yığılıb 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 25 dəq. bişirilir.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.Nuş olsun!
Şam Kababı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder