Ərzaqlar
- 500 qr quzu (quşbaşı doğranmış)
- 2 ədəd heyva
- 2 su stəkanı düyü
- 2 xörək qaşığı kərə yağı
- 1 çay qaşığı istiot
- 1 çay qaşığı duz
Hazırlanması
- Düyüləri ilıq duzlu suda gözlədin.
- Yumru bir qabın içinə quşbaşı ət, kub şəklində doğranmış heyva, istiot və duz qoyun.
- Kabı geniş bir qazanın içinə tərs çevirib qoyun.
- Az odda 30 dəqiqə bişirin. Ağırlığı qaldırmadan kənarlarına düyünü qoyun.
- Üzərinə kərə yağı qoyub duz atın.
- 4 stəkan isti suyu düyünün üstünə tökün.
- Düyü suyunu çəkənə qədər bişirin. Tası ortasından çıxarın, qazanı tərs çevirib servis edin.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.
Heyvalı tas kababı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder