
Ərzaqlar
- 7-8 hamburger çörəkciyi
- 1 dəstə ispanaq
- 200 qram beşamel sousu
- 150 qram holland pendiri
- 5 dilimlənmiş pomidor
- 4 dilimlənmiş yaşıl bibər
Dolma üçün:
- 250 qram doğranmış ispanaq
- 1 baş quru soğan
- 150 qram əridilmiş yağ
- Duz
- Qara bibər
İçi üçün:
- 1 baş quru soğan
- 200 qram döyülmüş quzu əti
- 4-5 incə doğranmış göbələk
- 1 qırmızı bibər
- 1 yaşıl bibər
- 1 xörək qaşığı alça turşusu
- 150 qram əridilmiş yağ
- Duz
- Qara bibər
Hazırlanması
- Əvvəlcə tavaya yağ tökərək ispanaq və soğanı qovurun.
- Hamburger çörəklərinin içini ovun, oraya ispanağı, soğanı əlavə edin.
- Döyülmüş quzu ətini tavada suyu çəkilənə qədər qovurun, soğan, pomidor və bibərləri əlavə edərək qovurmağa davam edin.
- Ət tam bişəndən sonra hamburger çörəklərinin içinə doldurun.
- Daha sonra çörəklərin üzərinə ovulmuş holland pendiri, beşamel sousu və kərə yağında qızardılmış göbələkləri əlavə edin.
Haqqında: çörək dolması sevilən dolmalardan birindir. Bu dolmanı hazırlamaq çoxda çətin deyil. Nuş olsun!
Çörək Dolması
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder