6 Mayıs 2015 Çarşamba

Pomidorlu kabab

Ərzaqlar


  • 125 qram quzu əti (boşluq qisimindən)

  • 2-3 ədəd orta ölçülü pomidor

  • Duz


Hazırlanması


  1. Quzu ətini ətçəkəndə  iri çəkin.

  2. Üzərinə duz əlavə edib yüngülcə yoğurun. Daha sonra altı hissəyə ayırın.

  3. Hər hissəni rulo edib, ortasına yüngülcə basdıraraq iplik çarxı şəklinə gətirin.

  4. Pomidorları dördə bölün.

  5. 2 ədəd kvadrat şişə, 1 pomidor 1 küftə olacaq şəklidə keçirin.

  6. Manqalda kömür odunda ağır-ağır bişirin.

  7. Sumaqlı soğan və yarma plovu ilə servis edin.



Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!



Pomidorlu kabab

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder