Ərzaqlar
- 125 qram quzu əti (boşluq qisimindən)
- 2-3 ədəd orta ölçülü pomidor
- Duz
Hazırlanması
- Quzu ətini ətçəkəndə iri çəkin.
- Üzərinə duz əlavə edib yüngülcə yoğurun. Daha sonra altı hissəyə ayırın.
- Hər hissəni rulo edib, ortasına yüngülcə basdıraraq iplik çarxı şəklinə gətirin.
- Pomidorları dördə bölün.
- 2 ədəd kvadrat şişə, 1 pomidor 1 küftə olacaq şəklidə keçirin.
- Manqalda kömür odunda ağır-ağır bişirin.
- Sumaqlı soğan və yarma plovu ilə servis edin.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!
Pomidorlu kabab
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder