4 Mayıs 2015 Pazartesi

Quyruqla Badımcan Kababı

Ərzaqlar


  • Badımcanlar – 8-10 əd.,

  • Quyruq – 500 q,

  • Duz – zövqə görə


Hazırlanması


  1. Badımcanlar yuyulur, qurulanır, tumluğu çıxarılır və ortası uzunua çərtilir.

  2. Çərtilmiş yerə bir az duzlanmış quyruq qoyulur.

  3. Badımcanları şişə taxarkən çalışmaq lazımdır ki, şiş quyruğu da dəlib keçsin.

  4. Şişə taxılmış  hazır badımcanlar manqala qoyulub qızardılır.

  5. Ət kababı ilə birlikdə süfrəyə verilir.



Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!



Quyruqla Badımcan Kababı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder