30 Nisan 2015 Perşembe

Qazan Kababı

Ərzaqlar


  • Adam başına 300 qram qoyun əti

  • 20 qram quyruq – yağı

  • 25 qram nar

  • 2 ədəd soğan

  • 5 qram göyərti

  • Duz, istiot


Hazırlanması


  1. Qoyun əti tikələrə doğranıb quyruq yağı ilə qalaylı mis qazanda qovrulur, istiot, duz yada qovrulmuş soğan qatılır.

  2. Xörəyin hazır olmsına az qalmış xörəyə yetişmiş nar dənələri əlavə olunur və üstünə göyərti səpilir.

  3. Süfrəyə çəkilən zaman qazan kababı boşqaba çəkilir.

  4. Mövsümdən asılı olaraq süfrəyə xiyar, pomidor qoyulur.



 


Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.Nuş olsun!



Qazan Kababı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder