Ərzaqlar
- Adam başına 300 qram qoyun əti
- 20 qram quyruq – yağı
- 25 qram nar
- 2 ədəd soğan
- 5 qram göyərti
- Duz, istiot
Hazırlanması
- Qoyun əti tikələrə doğranıb quyruq yağı ilə qalaylı mis qazanda qovrulur, istiot, duz yada qovrulmuş soğan qatılır.
- Xörəyin hazır olmsına az qalmış xörəyə yetişmiş nar dənələri əlavə olunur və üstünə göyərti səpilir.
- Süfrəyə çəkilən zaman qazan kababı boşqaba çəkilir.
- Mövsümdən asılı olaraq süfrəyə xiyar, pomidor qoyulur.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.Nuş olsun!
Qazan Kababı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder