5 Nisan 2015 Pazar

Qarğıdalılı Plov

Ərzaqlar


  • 2 su stəkanı düyü

  • 4 su stəkanı ət suyu

  • 2 su stəkanı qarğıdalı dənəsi

  • 1 qəhvə fincanı soya yağı

  • kifayət edəcək qədər duz və qara bibər


Hazırlanması


  1. Düyünü ilıq duzlu suda 30 dəqiqə qədər gözlədin.

  2. Suyunu süzün.

  3. Bir qazanda yağı qızardıb düyünü əlavə edin və qovurun.

  4. İçinə qarğıdalı və kifayət edəcək qədər duz əlavə edib düyü tamamilə bişənə qədər qovurun.

  5. 4 stəkan ət suyunu əlavə edib suyu çəkənə qədər qaynadın.

  6. Ocaqdan alıb 20 dəqiqə gözlədin.

  7. Üzərini qara bibər ilə bəziyib süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.



Hakkında:  Bişirilməsi asan və çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!



Qarğıdalılı Plov

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder