
Ərzaqlar
- 2 su stəkanı düyü
- 4 su stəkanı ət suyu
- 2 su stəkanı qarğıdalı dənəsi
- 1 qəhvə fincanı soya yağı
- kifayət edəcək qədər duz və qara bibər
Hazırlanması
- Düyünü ilıq duzlu suda 30 dəqiqə qədər gözlədin.
- Suyunu süzün.
- Bir qazanda yağı qızardıb düyünü əlavə edin və qovurun.
- İçinə qarğıdalı və kifayət edəcək qədər duz əlavə edib düyü tamamilə bişənə qədər qovurun.
- 4 stəkan ət suyunu əlavə edib suyu çəkənə qədər qaynadın.
- Ocaqdan alıb 20 dəqiqə gözlədin.
- Üzərini qara bibər ilə bəziyib süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
Hakkında: Bişirilməsi asan və çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!
Qarğıdalılı Plov
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder