
Ərzaqlar
- 3 badımcan
- 1 soğan
- 2 diş sarımsaq
- 2 pomidor
- 1 acı bibər
- 1 salçalık kırmızıbiber
- 7 ~ 8 budaq cəfəri
- duz
- Qızartmaq üçün:
- zeytunyağı
Hazırlanması
- Badımcanları yuyub qurulayın.
- Uzunlamasına incəcik dilimləyib zeytunyağında qızardın.
- Incə doğranmış soğan və sarımsağı tavada çox az zeytunyağı əlavəsiylə qizardın.
- Pomidor və bibər çox kiçik doğrayaraq əlavə edin və qarışdırın.
- Bişdikdə ocaqdan alın və doğranmış cəfərini əlavə edin.
- Duzlayın və hər badımcan diliminin uc qisiminə içliyi yerləşdirib rulet şəklində bükün.
- Dik şəkildə qaba yerləşdirin və süfrəyə təqdim edir.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.
Sarımsaqlı Badımcan
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder