2 Nisan 2015 Perşembe

Sarımsaqlı Badımcan

Ərzaqlar


  • 3 badımcan

  • 1 soğan

  • 2 diş sarımsaq

  • 2 pomidor

  • 1 acı bibər

  • 1 salçalık kırmızıbiber

  • 7 ~ 8 budaq cəfəri

  • duz

  • Qızartmaq üçün:

  • zeytunyağı


Hazırlanması


  1. Badımcanları yuyub qurulayın.

  2. Uzunlamasına incəcik dilimləyib zeytunyağında qızardın.

  3. Incə doğranmış soğan və sarımsağı tavada çox az zeytunyağı əlavəsiylə qizardın.

  4. Pomidor və bibər çox kiçik doğrayaraq əlavə edin və qarışdırın.

  5. Bişdikdə ocaqdan alın və doğranmış cəfərini əlavə edin.

  6. Duzlayın və hər badımcan diliminin uc qisiminə içliyi yerləşdirib rulet şəklində bükün.

  7. Dik şəkildə qaba yerləşdirin və süfrəyə təqdim edir.



Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.



Sarımsaqlı Badımcan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder