6 Nisan 2015 Pazartesi

Zeytunyağlı və Pomidorlu Badımcan

Ərzaqlar


  • 4 badımcan

  • 2  bibər

  • 6 pomidor

  • 1 soğan

  • 1 çay stəkanı duru yağ

  • duz, pul bibər


Hazırlanması


  1. Badımcanları közdə qızardın.

  2. Qabıqlarını soyub incə incə doğrayın.

  3. Soğan, pomidor və bibəri incə incə doğrayın.

  4. Bir qazanda yağı qızardıb soğanı onun içinə ataraq qovurun.

  5. Pomidor və bibərləri əlavə edib bişirin.

  6. Daha sonra badımcanlar əlavə edib yaxşıca qarışdırın.

  7. Batıq atəşdə 5 dəqiqə daha bişirin.

  8. Ocaqdan alıb pul bibər səpdikdən sonra süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.



Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!



Zeytunyağlı və Pomidorlu Badımcan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder