
Ərzaqlar
- 4 badımcan
- 2 bibər
- 6 pomidor
- 1 soğan
- 1 çay stəkanı duru yağ
- duz, pul bibər
Hazırlanması
- Badımcanları közdə qızardın.
- Qabıqlarını soyub incə incə doğrayın.
- Soğan, pomidor və bibəri incə incə doğrayın.
- Bir qazanda yağı qızardıb soğanı onun içinə ataraq qovurun.
- Pomidor və bibərləri əlavə edib bişirin.
- Daha sonra badımcanlar əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
- Batıq atəşdə 5 dəqiqə daha bişirin.
- Ocaqdan alıb pul bibər səpdikdən sonra süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!
Zeytunyağlı və Pomidorlu Badımcan
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder