8 Kasım 2016 Salı

Zeytun yağlı, yaş şokolad piroqu

Ərzaqlar


  • 300 qram şokolad

     


  • 160 qram zeytun yağı

     


  • 200 qram şəkər

     


  • 4 yumurta

     


  • 120 qram un

     


  • 120 qram qoz ləpəsi

Hazırlanması



  1. Sobanı 160 dərəcə qızdırın.

  2. Şokoladı zeytun yağla birlikdə su vannasında əridin.

  3. Başqa qabda yumurtanı şəkər ilə çalın və şokolada əlavə edin.

  4. Unu doğranmış qoz ilə qarışdırın və yumurtalı şokolada əlavə edin.

     


  5. Soba qabına yağlı kağız qoyun və xəmiri ora tökün.

  6. 25-30 dəqiqə bişirin.

  7. Hazır olduqda soyuduqdan sonra soyuducuya qoyun.



Nuş olsun!


Zeytun yağlı, nəm  şokolad piroqu asan və tez hazırlanan şirniyyatdır.


 



Zeytun yağlı, yaş şokolad piroqu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder