
Ərzaqlar
- 300 qram şokolad
- 160 qram zeytun yağı
- 200 qram şəkər
- 4 yumurta
- 120 qram un
- 120 qram qoz ləpəsi
Hazırlanması
- Sobanı 160 dərəcə qızdırın.
- Şokoladı zeytun yağla birlikdə su vannasında əridin.
- Başqa qabda yumurtanı şəkər ilə çalın və şokolada əlavə edin.
- Unu doğranmış qoz ilə qarışdırın və yumurtalı şokolada əlavə edin.
- Soba qabına yağlı kağız qoyun və xəmiri ora tökün.
- 25-30 dəqiqə bişirin.
- Hazır olduqda soyuduqdan sonra soyuducuya qoyun.
Nuş olsun!
Zeytun yağlı, nəm şokolad piroqu asan və tez hazırlanan şirniyyatdır.
Zeytun yağlı, yaş şokolad piroqu
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder