
Ərzaqlar
- 150 qr. Marqarin
- Yarım çay stəkanı duru yağ
- 1 yumurta
- 1 su stəkanı pudra şəkəri
- Yarım su stəkanı nişasta
- 1 çay qaşığı qabartma tozu ya da karbonat
- Aldığı qədər un
- Və rəngləndirici (qida boyası, kakao)
Hazırlanması
- Rəngləndiricilər istisna olmaqla qarışdırıb yoğururuq.
- Yumşaq bir xəmir əldə edirik.
- Çox un istifadə etməyin.
- Ələ yapışmayanda un əlavə etməyi saxlayın.
- Daha sonra kiçik hissələrə ayırıb rəngləndiririk.
- 180 dərəcəlik sobada kənarları qızarana qədər saxlayırıq.
- Üstləri ağ qalmalıdır.
Nuş olsun!
Leopard qurabiyə asan hazırlanan şirniyyatdır.
Leopard qurabiyə
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder