31 Mayıs 2016 Salı

Şaftalılı yoqurt dondurması

Ərzaqlar


  • 4 ədəd şaftalı

  • 4 yemək qaşığı yoqurt

  • 2 yemək qaşığı bal

Hazırlanması



  1. Şaftalıların çəyirdəklərini çıxarın.

  2. Bal, yoqurt və şaftalını 3 dəqiqə rondodan keçirin.

  3. Plastik bir qabda soyuducuya qoyun.

  4. Təqribən 3-4 saat saxlayın.

  5. Əgər çox sərtləşibsə çöldə sadəcə 10-15 dəqiqə saxlamağınız kifayətdir..



Nuş olsun!


Şaftalılı yoqurt dondurması həm gözəl görünüşü, həm də dadı olan şirniyyatdır.



Şaftalılı yoqurt dondurması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder