
Ərzaqlar
- 1 su stəkanı ilıq süd
- 1 paket maya
- 1/2 su stəkanı duru yağ
- 1 çay stəkanı şəkər
- 1 yumurta
- Aldığı qədər un
- Krem üçün:
- 1 paket kakaolu tortu kremi
- Süd
- Üzəri üçün:
- Şokolad sousu
- Pudra şəkəri
Hazırlanması
- Xəmir ərzaqlarını bir qaba qoyun və az az un əlavə edib yumşaq xəmir yoğurun 1 saat mayalandırın.
- Tort kremini üzərindəki reseptə görə hazırlayıb soyuducuya qoyun.
- Mayalanan xəmirdən mandalin böyüklüyündə parçalar qoparıb soba qabına düzün.
- 190 dərəcə sobada altları qızarana qədər bişirin.
- Soyuyanda aralarını bıçaqla kəsip kremi sıxın.
- Üzərinəşokolad sous gəzdirib pudra şəkəri səpin.
Nuş olsun!
Alman tortuasan hazırlanan şirniyyatdır.
Alman tortu
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder