8 Mayıs 2016 Pazar

Alman tortu

Ərzaqlar


  • 1 su stəkanı ilıq süd

     


  • 1 paket maya

     


  • 1/2 su stəkanı duru yağ

     


  • 1 çay stəkanı şəkər

     


  • 1 yumurta

     


  • Aldığı qədər un

     


  • Krem üçün:

     


  • 1 paket kakaolu tortu kremi

     


  • Süd

     


  • Üzəri üçün:

     


  • Şokolad  sousu

     


  • Pudra şəkəri


Hazırlanması


  1. Xəmir ərzaqlarını bir qaba qoyun və az az un əlavə edib yumşaq xəmir yoğurun 1 saat mayalandırın.

  2. Tort kremini üzərindəki reseptə görə hazırlayıb soyuducuya qoyun.

  3. Mayalanan xəmirdən mandalin böyüklüyündə parçalar qoparıb soba qabına düzün.

  4. 190 dərəcə sobada altları qızarana qədər bişirin.

  5. Soyuyanda aralarını bıçaqla kəsip kremi sıxın.

  6. Üzərinəşokolad sous gəzdirib pudra şəkəri səpin.



Nuş olsun!


Alman tortuasan hazırlanan şirniyyatdır.



Alman tortu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder