
Ərzaqlar
- 125 qr kərə yağı
- 1 çay stəkanı pudra şəkəri
- 2 su stəkanı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket qabartma tozu
- 1 paket vanil
- Krem Üçün:
- 2 su stəkanı süd
- 2,5 yemək qaşığı un
- 1 çay stəkanı toz şəkər
- 1 yumurta
- 1 paket vanil
Üzəri Üçün:
- 250 qr qara üzüm
- Pudra şəkəri
Hazırlanması
- Yumurta, kərə yağı və toz şəkəri mətbəx robotu ilə qarışdırın.
- Üzərinə un, qabartma tozu və vanil əlavə edərək yoğurun.
- Tart qəlibini yağlayın və xəmiri içinə yayın.
- Çəngəllə bir neçə yerindən dəlin.
- 180 C nizamlı sobada yüngül qızarana qədər bişirin.
- Kremi üçün süd, un, şəkər, yumurta və vanili qarışdırıb pudinq konsistensiyasına gələnə qədər bişirin.
- Puding iliq olduqda tartın içinə tökün.
- Üzərinə qara üzüm dənələrini qoyun.
- İstədiyinizə görə pudra şəkəri səpərək süfrəyə təqdim edin.
Hakkında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, tartınız yupyumuşaq və ləziz olacaq.Nuş olsun!
Üzümlü Tart
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder