
Ərzaqlar
- 1 stəkan toz şəkər
- 2 yumurta sarısı
- 1 stəkan fındıq unu
- 3,5 stəkan un
- 225 qram kərə yağı
- 1 paket vanilXəmiri üçün:
- 100 qram krem
- 100 qram labne pendir
- 100 qram bitter şokolad
- 100 qram südlü şokoladBəzəmək üçün:
- file fındıq
Hazırlanması
- Yumşaq kərə yağı və şəkəri krem olana qədər mixerdə qarışdırın.
- Yumurta sarılarını, fındıq ununu, unu və vanili əlavə edin.
- Alinmiş ərzaqları əlinizlə yoğurun.
- Yumurta böyüklüyündə parçalara ayırıb tart qəliblərinə basdıraraq yayın.
- Ortasını bir neçə yerdən çəngəllə deşin və 180 dərəcə sobada qizarana qədər bişirin.
- Onlar bişərkən içliyi hazırlayın.
- Kremi istilədin, kiçik parçalara ayırın şokoladı əlavə edərək qarışdırın.
- Labne pendirindən də əlavə edin və hamar bir konsistensiyaya gələnə qədər çırpın.
- Soyuyan tartın içinə kremi qoyun və üzərinə file fındıqları ilə bəzəyin.
Hakkında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, tartınız yupyumuşaq və ləziz olacaq.Nuş olsun!
Şokoladlı Tart
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder