
Ərzaqlar
- 2 su stəkanı dondurulmuş albalı
- 2 yemək qaşığı nişasta
- 4 yemək qaşığı toz şəkər
- 2 ədəd qərənfil
- Toyuq Sinəsi Üçün:
- ½ paket marqarin
- 1 lt süd
- 3 fincan un
- 3 fincan şəkər
- 1 paket vanil
- 1 ədəd damla saqqızı və ya normal saqqız
- Xəmiri Üçün:
- 125 qr. marqarin
- 3 yemək qaşığı toz şəkər
- 1 yemək qaşığı pudra şəkəri
- 1 çimdik duz
- Lazımı qədər un
Hazırlanması
- Qabın içinə əridilmiş marqarin, şəkər, duz və lazımı qədər unu yavaş yavaş yoğuraraq yumşaq xəmir alınana qədər yoğurun.
- 20 dəqiqə gözlədin. Tart qəlibini yağlayıb bir az un səpin.
- Tart xəmirini qəlibə yayın.
- Kənarlarını qalın, ortasında isə çuxur buraxmalısınız. 175 ° C sobada bişirin toyuq sinəsi üçün bütün ərzaqları qazana əlavə edərək pudinq konsistensiyasına gələnə qədər qaynadın sonra 15 dəqiqə mikserlə çırpılır.
- Daha sonra tartın üzərinə əlavə olunur ən sonda üstünə vişnəli sos əlavə edilir.
Hakkında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, tartınız yupyumuşaq və ləziz olacaq.Nuş olsun!
Toyuq sinəsi ilə Vişnə souslu Tart
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder