
Ərzaqlar
- 1 su stəkanı cəfəri
- 1/2 su stəkanı sızma zeytun yağı
- 2 limon qabığı, çox incə jülyen doğranmış
- 1/2 paket antep fıstığı, yüngül qovrulmuş
- duz
- 1 çimdik qara bibər
- 1 limon (zövgə görə görə)
Hazırlanması
- Göyərtiləri kiçik doğrayıb geniş bir qaba qoyun.
- Zeytun yağını, limon qabıqlarını və fıstıqları əlavə edib qarışdırın.
- Duzunu əlavə edərək üzərini bağlayın.
- Otaq istiliyində 2 saat qədər salayın.
- Makaronu qaynadın. Suyundan 1 stəkan saxlayib qalanını süzün.
- Soyuq su ilə yaxalamadan ayırdığınız su və fıstıqlı və limonlu sous ilə qarışdırın.
- Qaba töküb bir az limon suyu və qara bibər səpin.
- Makaronumuz hazirdir, nuş olsun!
Haqqında: Bişirilməsi çox asan və çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.
Limonlu və Fıstıqlı Makaron
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder