
Ərzaqlar
- 1,5 kq sümüklü qoyun əti
- 1 ədəd baş soğan
- Ç.q ucunda sarıkök
- Duz
- Istiot
Hazırlanması
- Yuyulan əti qazana qoyub bişiririk.
- Suyu qaynamağa başlayanda kəfini yığırıq.
- Bişməyə 15-20 dəq qalmış əti suyundan çıxarıb əti qazana yenidən yığırıq.
- Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
- Xırda doğranmış soğanı və sarıkökü ətin üstünə tökürük.
- Üstünə duz, istiot və ətin suyundan əlavə edirik.
- Hazır olana qədər bişiririk. (Az qatı suyu qalmalıdır).
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.Nuş olsun!
Soyutma
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder