
Ərzaqlar
- 500 qram linguini makaron
- 1 kg Kalamar
- 2 Diş Sarımsaq
- 2 dənə pomidor
- cəfəri
- 1 əd. qırmızı acı bibər
- zeytun yağı
- duz
- qara bibər
Hazırlanması
- Kamalarlarımızı təmizlədikdən sonra halqa şəklində doğrayırıq.
- Sonrasında zeytun yağında qızartdığımız sarımsağı və bibərləri qızardıb kalamalarlara əlavə edirik.
- Kalamarları 10 15 dəq bişirdikdən sonra qabıqları soyulmuş kub şəklində hazırlanmış pomidorları əlavə edərək 35 40 dəq. qədər bişirməyə buraxın.
- Linguini makaronlarını paketin üzərindəki qaydalara uyğun bişirib hazir kalamar sousumuzu üzərinə əlavə edirik. Nuş Olsun.
Haqqında: Bişirilməsi çox asan və çox ləzzətli yeməklərdən sayılır.
Kalamarlı Makaron
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder