27 Ekim 2016 Perşembe

Almalı qurabiyə

Ərzaqlar


  • 3 ədəd alma

     


  • 250 qram marqarin

     


  • 1 çay stkanı şəkər

     


  • 1 yemək qaşığı qatıq

     


  • 1 yemək qaşığı qabartma tozu

     


  • 1 yemək qaşığı darçın

     


  • Pudra şəkəri

Hazırlanması



  1. Qazana alma, şəkər və darçını qoyun, qovurun.

  2. Sonra 1 qabda marqarin, qatıq, qabartma tozunu əlavə edirik və un əlavə edib yoğururuq.

  3. Daha sonra kündələrə ayırın.

  4. İçinə almalı qarışımı qoyub forma verin.

  5. 180 dərəcəlik sobada 15 – 20 dəqiqə bişirin.

  6. Bişdikdən sonra üzərinə pudra şəkəri əlavə edib servis edin.



Nuş olsun!


Almalı qurabiyə almalı şirniyyatdır.



Almalı qurabiyə

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder