
Ərzaqlar
- 3 ədəd alma
- 250 qram marqarin
- 1 çay stkanı şəkər
- 1 yemək qaşığı qatıq
- 1 yemək qaşığı qabartma tozu
- 1 yemək qaşığı darçın
- Pudra şəkəri
Hazırlanması
- Qazana alma, şəkər və darçını qoyun, qovurun.
- Sonra 1 qabda marqarin, qatıq, qabartma tozunu əlavə edirik və un əlavə edib yoğururuq.
- Daha sonra kündələrə ayırın.
- İçinə almalı qarışımı qoyub forma verin.
- 180 dərəcəlik sobada 15 – 20 dəqiqə bişirin.
- Bişdikdən sonra üzərinə pudra şəkəri əlavə edib servis edin.
Nuş olsun!
Almalı qurabiyə almalı şirniyyatdır.
Almalı qurabiyə
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder