26 Ekim 2016 Çarşamba

Alma kasası

Ərzaqlar


  • 4 ədəd alma

     


  • 2 ədəd banan

     


  • 2 ədəd armud

     


  • 2 ədəd çiyələk

     


  • 2 ədəd nektar

     


  • Limonlu su

     


  • almanın içini oymaq üçün qaşıq

     


  • Üzərinə tökmək üçün;

     


  • Şokolad sousu

Hazırlanması



  1. İlk öncə almalarımızın içlərini oyuruq.

  2. Oyduğumuz almaları limonlu suyun içinə atırıq ki, içləri qaralmasın.

  3. Daha sonra meyvələrimizi kvadrat formada doğruyuruq.

  4. Limonlu suyun içindən çıxardığımız almalarımızın içinə meyvələrimizi qarışıq bir şəkildə doldururuq.

  5. Üzərinə də şokolad sousu töküb servis edirik.



Nuş olsun!


Alma kasası almalı şirniyyatdır.



Alma kasası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder