
Ərzaqlar
- 4 ədəd alma
- 2 ədəd banan
- 2 ədəd armud
- 2 ədəd çiyələk
- 2 ədəd nektar
- Limonlu su
- almanın içini oymaq üçün qaşıq
- Üzərinə tökmək üçün;
- Şokolad sousu
Hazırlanması
- İlk öncə almalarımızın içlərini oyuruq.
- Oyduğumuz almaları limonlu suyun içinə atırıq ki, içləri qaralmasın.
- Daha sonra meyvələrimizi kvadrat formada doğruyuruq.
- Limonlu suyun içindən çıxardığımız almalarımızın içinə meyvələrimizi qarışıq bir şəkildə doldururuq.
- Üzərinə də şokolad sousu töküb servis edirik.
Nuş olsun!
Alma kasası almalı şirniyyatdır.
Alma kasası
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder