24 Eylül 2016 Cumartesi

Ananaslı dondurmalı peçenye

Ərzaqlar


  • 200 qram yağlı qaymaq

     


  • 150 qram yağlı olmayan yoqurt

     


  • 1 ədəd ananas

     


  • 200 qram ovulan peçenye

Hazırlanması



  1. Ananası təmizləyin və iri kvadrat hissələrə bölün.

  2. Üstünə yoqurt töküb blendrlə püre halına düşənə qədər çalın.

  3. Başqa qabda qaymağı blendlə şişənə qədər çalın və ananaslı qarışığa əlavə edin.

  4. Üstünü qida kağızı ilə örtüb buz dolabına qoyun.

  5. 1 peçenyenin üstünə 1-2 çay q. donmuş ananaslı dondurmadan qoyub üstünə ikinci peçenye qoyun.

  6. Desertiniz hazırdır.



Nuş olsun!


Ananaslı dondurmalı peçenye şirniyyatı həm meyvə, həm də dondurma sevənlərin seçimidir.



Ananaslı dondurmalı peçenye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder