
Ərzaqlar
- 200 qram yağlı qaymaq
- 150 qram yağlı olmayan yoqurt
- 1 ədəd ananas
- 200 qram ovulan peçenye
Hazırlanması
- Ananası təmizləyin və iri kvadrat hissələrə bölün.
- Üstünə yoqurt töküb blendrlə püre halına düşənə qədər çalın.
- Başqa qabda qaymağı blendlə şişənə qədər çalın və ananaslı qarışığa əlavə edin.
- Üstünü qida kağızı ilə örtüb buz dolabına qoyun.
- 1 peçenyenin üstünə 1-2 çay q. donmuş ananaslı dondurmadan qoyub üstünə ikinci peçenye qoyun.
- Desertiniz hazırdır.
Nuş olsun!
Ananaslı dondurmalı peçenye şirniyyatı həm meyvə, həm də dondurma sevənlərin seçimidir.
Ananaslı dondurmalı peçenye
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder