
Ərzaqlar
- 1,5 paket kakaolu peçenye
-
1 ovuc iri döyülmüş fındıq
-
1,5 su stəkanı portağal suyu
-
2 paket südlü şokolad
Hazırlanması
- Kakaolu peçenyelər əvvəlcə xırdalanır.
- Sonra fındıqlar əlavə edilir və qarıştırılır.
- Daha sonra 1. 5 su stəkanı portağal suyu da əlavə olunur və yoğrulur.
- Və keks qəliblərinə qoyulur.
- Hamısını qoyduqdan sonra əridilmiş şokoladlar keks qablarınınn içərisindəki qarışımdan üzərinə tökülür.
- Daha sonra istənilən meyvə ilə bəzədilir. İstəyə görə fıstıq və ya yaşıl fıstıq qoyulur. Daha sonra soyuducuda bir saat gözlədilir.
Nuş olsun!
Haqqında: portağal sulu peçenyelər asan hazırlanan şirniyyatdır.
Portağal sulu peçenyelər
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder