9 Nisan 2016 Cumartesi

Portağal sulu peçenyelər

Ərzaqlar


  • 1,5 paket kakaolu peçenye

  •  

    1 ovuc iri döyülmüş fındıq


  •  

    1,5 su stəkanı portağal suyu


  •  

    2 paket südlü şokolad




Hazırlanması


  1. Kakaolu peçenyelər əvvəlcə xırdalanır.

  2. Sonra fındıqlar əlavə edilir və qarıştırılır.

  3. Daha sonra 1. 5 su stəkanı portağal suyu da əlavə olunur və yoğrulur.

  4. Və keks qəliblərinə qoyulur.

  5. Hamısını qoyduqdan sonra əridilmiş şokoladlar keks qablarınınn içərisindəki qarışımdan üzərinə tökülür.

  6. Daha sonra istənilən meyvə ilə bəzədilir. İstəyə görə fıstıq və ya yaşıl fıstıq qoyulur. Daha sonra soyuducuda bir saat gözlədilir.



Nuş olsun!


Haqqında: portağal sulu peçenyelər asan hazırlanan şirniyyatdır.



Portağal sulu peçenyelər

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder