
Ərzaqlar
- 1 paket marqarin
- 1 çay stəkanı süd
- 2 paket nişasta
- 1 paket qabartma tozu
- 2 ədəd yumurta
- 1 su stəkanı şəkər tozu
- Aldığı qədər un
Üzəri üçün;
- Kakao
Hazırlanması
- Əvvəlcə şəkəri və yumurtanı qarışdırırıq .
- Ayrı bir qabda otaq temperaturunda marqarini və nişastanı yoğururuq .
- Yoğurduqdan sonra yumurta və şəkər tozunu əlavə edirik.
- Digər qalan ərzaqları da əlavə edək və qoz böyüklüyündə hissə qoparıb forma verək bir su butulkasının qapağını kakoya batıraq,
- peçenyeyə sıxaq və əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcəlik sobada bişirək.
Nuş olsun!
Haqqında: nişastalı göbələk peçenye asan hazırlanan şirniyyatdır.
Nişastalı göbələk peçenye
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder