10 Nisan 2016 Pazar

Ərzaqlar


  • 4 su stəkanı süd

  •  4 yemək qaşığı un

  •  2 çay stəkanı şəkər

  •  4 yemək qaşığı kakao

  •  Yarım paket margarin

  •  1 paket krem şanti

  •  Bəzəmək üçün pişmaniye.



Hazırlanması


  1. Əvvəlcə  krem şanti və marqarin istisna olmaqla, digər ərzaqları qazana qoyuruq.

  2. Qaynayıb qovrulana qədər bişiririk.

  3. Tündləşənə qədər bişiririk.

  4. Tündləşəndən sonra altını söndürüb marqarini əlavə edirik.

  5. Arada bir qarışdırırq ki, düyünlənməsin.

  6. Soyuyanda krem şantini əlavə edib qarışdırırıq.

  7. Qablara yığıb soyuduqdan sonra servis edirik.



Nuş olsun!


Haqqında: pişmaniyəli pudinq asan hazırlanamayan şirniyyatdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder