
Ərzaqlar
- 225 qram krem pendir, yumuşalmış
- 1 fincan bal
- 3 ədəd yumurta
- 2 yemək qaşığı un
- 1,5 çay qaşığı vanil
- Peroqun altı üçün:
- 2 fincan doğranmış pekan qozu
- 1 yemək qaşığı yağ
Hazırlanışı
- Sobanı 175 dərəcə qızdırın
- Yağı əridin və doğranmış qozları əlavə edin.
- Bu qarışımı kiçik toplar formasında gözləri olan keks qabına tökün.
- Qozların qabın dibində preslenib qalması üçün üstündən möhkəm basmaq lazımdır.
- Bir kasada krem pendiri, yumurta, bal və vanili yaxşıca qarışdırın.
- Yavaşca üzərinə unu da əlavə edib tamamilə qarışdırın.
- Hazır xəmiri keks qablarının içindəki qoz qarışımlarının üzərinə əlavə edin.
- 15 dəqiqə ərzində bişirin.
- Soyuduqdan sonra servis edə bilərsiniz.
Nuş Olsun!
Ballı qozlu çizkeyk çizkeyk sevənlərin ağız dadına uyğundur.
Ballı qozlu çizkeyk
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder