
Ərzaqlar
- Alt hissəsi üçün:
- 130 qram un
- 100 qram kərəyağ
- 2 yemək qaşığı şəkər
- Kremi üçün:
- 850 qram cheesecakelik pendir (600 qram cream cheese və 250 qram mascarpone (labne pendiri))
- 200 qram krem
- 200 qram şəkər
- 2 yumurta
- 1 paket vanel
- 250 qram ağ şokolad
- Sousu üçün:
- 280 qram moruq
- 1 yemək qaşığı nişasta
Hazırlanışı
- Sobanı 170 dərəcədə isidək.
- Alt hissəni hazırlayaq: Unu şəkər ilə qarışdır, və yağı əlavə edib yoğuraq. sobaya sərək. Və sobada 20-25 dəqiqə bişirək. Pişdikdən sonra sobadan çıxarın və sobanı 160a salın.
- Kiçik bir qazanda moruq və nişastanı qarışdıraraq bişirin. Biraz qaynasın. Sonra sousu süzgəcdən keçirin.
- Kremi üçün ağ şokoladı əridin. Şokoladın içinə su girməsin.soyuducuda 1 gün saxladın.
Nuş Olsun!
Ağ şokoladlı moruqlu cheesecake şirniyyatı həm şokolad, həm də meyvə sevənlər üçün əla seçimdir.
Ağ şokoladlı moruqlu cheesecake
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder