
Ərzaqlar
- Dana əti – 3 kq.
- Quyruq yağı – 250 qr.
- Duru yağ – 1 stəkan
- Duz
Bəzədilməsi üçün:
- Xiyar turşusu
- Acı bibər turşusu
- Kəklikotu
Hazırlanması
- Dana əti quş başından bir az daha böyük formada doğranır.
- Ət yağla birlikdə tavada yumşalana kimi bişirilir (öz suyunda bişməsi məsləhətdir).
- Quyruq yağı ayrı bir tavada əridilir.
- Qovurmanın bişməsinə bir neçə dəqiqə qalmış duz və ərimiş quyruq yağı əlavə olunur.
- Bişdikdən üzərinə kəklikotu gəzdirilir.
- Xiyar və acı bibər turşusu ilə bəzədilir. Qovurmanız hazırdır!
Hakkında: Bişirilməsi asan və çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!
Ət Qovurması
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder