8 Haziran 2015 Pazartesi

Buğlama

Ərzaqlar


  • Dana əti (çanaq-bud hissəsi) – 2 kq

  • Pomidor – 1,5 kq

  • Baş soğan – 600 qram

  • Bibər – 110 qram

  • Bolqar bibəri – 120 qram

  • Alça – 230 qram

  • Duz – 0,30 qram


Hazırlanması


  1. Bu yemək üçün ət 50-60 qramlıq tikələrə doğranır. Yuyulur və qurudulur.

  2. Tərəvəz yuyulur və təmizlənir, nazik halqalarla doğranır.

  3. Ət tikələri və tərəvəz qat-qat qazanın dibinə düzülür.

  4. Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.



Hakkında:  Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!



Buğlama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder