
Ərzaqlar
- Dana əti (çanaq-bud hissəsi) – 2 kq
- Pomidor – 1,5 kq
- Baş soğan – 600 qram
- Bibər – 110 qram
- Bolqar bibəri – 120 qram
- Alça – 230 qram
- Duz – 0,30 qram
Hazırlanması
- Bu yemək üçün ət 50-60 qramlıq tikələrə doğranır. Yuyulur və qurudulur.
- Tərəvəz yuyulur və təmizlənir, nazik halqalarla doğranır.
- Ət tikələri və tərəvəz qat-qat qazanın dibinə düzülür.
- Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.
Hakkında: Bişirilməsi asan olmasada çox ləzzətli yeməklərdən sayılır. Nuş olsun!
Buğlama
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder