
Ərzaqlar
- 1 litr süd
- 1 su stəkanı toz şəkər
- 1 su stəkanı un
- Yarım paket (125 gr) kərə yağı
- Bir az damla saqqızı
- 1 kiçik paket qaymaq
Hazırlanması
- Unu qazana qoyun, rəngini sarartmadan bir az qovurun.
- Digər ərzaqlar qarışdırıb, pudinq kimi bişirin. Pişince mikserlə çırpın.
- Balaca soba qabına kokos səpərək dibini bağlayın.
- Üzərinə, incə bir təbəqə pudinqi tökün.
- Pudinqin üzərinə, bir az südlə islatdığınız qaymağı tökün.
- Soyuducuda bir gün saxlayın.
- Ertəsi gün kvadrat kvadrat kəsərək, fotoşəkildəki kimi rulonlar hazırlayın.
- Üzərini yaşıl fıstıq ilə bəzəyin.
Hakkında: Hazırlanması çox asan olan bu şirniyyatın dadını bəyənəcəyinizə əminik.
Afyon Sarması
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder