
Ərzaqlar
- Yumurta- 4ədəd
- Un-100 q
- Şəkər tozu-200q
- Kərə yağı-100 q
- Qatılaşdırılmış süd-150 q
- ərik mürəbbəsi-50 q
Hazırlanması
- Əvvəlcə şəkər tozu ilə yumurtanı bərk olana qədər birlikdə çalırıq.
- Sonra isə üzərinə un töküb yenə qarışdırırıq.
- Qaba töküb 210 °-də 30 dəqiqə bişiririk. Bişdikdən sonra onları kəsirik.
- Kremi hazırlamaq üçün yağı və qatılaşdırılmış südü çalırıq.
- Daha sonra 2 ədəd kəsdiyimiz hissəni götürürük, arasını kremləyib üzərinə ərik mürəbbəsi çəkirik.
Haqqında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, ərikli pirojnanız yumşaq olacaq.Nuş olsun!
Ərikli Pirojna
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder