
Ərzaqlar
- Şəkərli peçenye xəmiri
- 250 qram mikserlə çalınmış yağsız pendir
- Stəkanın üçdə biri qədər şəkər pudrası
- 1 çay qaşığı vanil
- 1 xörək qaşığı su
- Seçimə görə dilimlənmiş meyvələr
Hazırlanması
- Peçenye xəmirini pizza xəmiri kimi incə şəkildə açın.
- 12 dəqiqə 190 dərəcədə sobada bişirin və bişdikdən sonra kənarda soyumağa qoyun.
- Pendir, şəkər pudrası və vanili qarışdırın.
- Soyuyan xəmirin üzərinə incə təbəqə şəkilində yaxın.
- Meyvə dilimlərini xəmirin üzərinə yerləşdirin.
- Suyu qaynama nöqtəsinə gələnə qədər qarışdıraraq isidin.
- Fırçayla meyvələrin üzərinə sürtün.
- Bunun sayəsində meyvələrin rəngi qorunmuş olacaq.
- Süfrəyə təqdim etmədən əvvəl soyuducuda saxlayın.
Haqqında: Bu resepti dəqiqliklə yerinə yetirsəniz, pizza-pirojna yumşaq olacaq.Nuş olsun!
Pizza-Pirojna
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder