
Ərzaqlar
- 1 yumurta
- 150 gr. marqarin
- Vəya kərəyağı (yumşalmış)
- 2,5 su stəkanı un
- 1/2 su stəkanı pudra şəkəri
- 1/2 paket qabartma tozu
- 2 yemək qaşığı darçın
- 2 yemək qaşığı marmalad pudra şəkəri
Hazırlanışı
- Xəmir yoğuracağımız qaba unu qoyaq.
- Unun ortasını açıb yumuşalmış marqarini, pudra şəkərini, yumurtanı, qabartma tozunu, darçını əlavə edib bir xəmir yoğuraq.
- xəmiri yayaq, stəkan köməyi ilə dairəvi hissələr kəsək.
- Kəsilən parçaların yarısının orta hissələrini başqa bir qəliblə kəsək.
- Isidilmiş 180 dərəcə sobada üzəri ağ qalacaq şəkildə bişirək.
- Orta hissəsinə marmalad digər parçaları üzərinə qoyaq və pudra şəkəri ilə bəzəyək.
Nuş Olsun!
Marmaladlı peçenye fərqli dadlı şirniyyatdır.
Marmaladlı peçenye
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder