
Ərzaqlar
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı şəkər
- 2 ədəd yumurta
- 200 qram xama
- 100 qram marqarin yağı
- 1 paket qabartma tozu
- 1 paket vanil
- 200 qram albalı və moruq meyvəsi
- 50 qram şəkər kirşanı
Directions
- Yağı öncədən otaq temperaturunda yumşaldın.
- Mikserlə, yağı yumurtanı və xamanı çalın.
- Unla şəkər, qabartma və vanili qarışdırın və yağlı qarışığa əlavə edin. Xəmiriniz hazırdır.
- Sobanı əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırın. Yağlanmış soba qabına xəmirin yarısını əlavə edin.
- Albalı meyvəsinin tumların çıxardın və moruqa birlikdə xəmirin ustunə əlavə edin.
- Qalan xəmiri də meyvələrin üstünə töküb hamarlayın və sobada 30-40 dəqiqə bişirin. Soyuduqdan sonra istədiyiniz formada doğrayın.
- Üzərinə şəkər kirşanı səpin.
Nuş olsun!
TEZ HAZIRLANAN MEYVƏLİ PİROQ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder